Og vinderen er....

Dyrlæge til papegøjer?

Hej Alle sammen.

Torsdag lagde jeg mærke til at min gøje Ozzie ikke opførte sig som den plejer. Det vil sige er aktiv og snakker så man bliver skør!
Den ville bare side på sin pind og kigge ud i luften, vi kunne selvfølgelig godt tag den ud, men den ville ikke flyve rundt og udforske som den plejede…

Efter jeg har født, vil den normalt ikke have jeg kommer så tæt på ham, så jeg kan nusse ham. Han er blevet helt forelsket i Marcus, så det er typisk ham der sidder med den, når den er ude.
Men.. Jeg havde den så ude i Torsdags og den sad ved mig hele aftenen, den sad bare og sov på min skulder 🙁
I første omgang tænkte jeg bare, at jeg lige ville se det an på dagen efter.
Fredag synes jeg stadig den var stille, men da jeg havde den ude virkede den mere frisk, så jeg tænkte, det nok ikke var noget alvorligt, fordi den drak og spiste jo også. Måske den havde en dårlig dag? lige som mennesker.. Ej selvfølgelig var der noget gal med den, men jeg troede måske den ville komme sig af sig selv.
Om aftenen lagde jeg mærke til at dens øje er lidt hævet.
Jeg taget et par billeder og lægger op i Facebook gruppen: Papegøjer & Mennesker. 
Jeg spørg om nogle af deres fugle har haft noget ligene?
Mange skrev i kommentar, DYRLÆGE NU!
12033469_10206702819063594_191476311_n
Øjet mod højre.
12033711_10206702819143596_177064192_n

Det er fredag aften, dyrlægen har lukket selvfølgelig, så jeg ringer til dyrlægevagten.
Hende jeg for fat i har ikke speciale i fugle, så hun er ikke til meget hjælp 🙁
Ingen i Esbjerg har forstand på fugle så skal jeg udenbys.
Hun stiller mig videre til Odense Dyrehospital, hvor hende jeg for fat i heller ikke har den store viden om fugle.
Vi bliver enige om at vi skal se hævelsen an til i morgen, Hun anbefaler også Abild Dyrehospital i Århus, men de havde jo selvfølgelig lukket ved denne tid.
De har speciale i fugle.
I går morges, står jeg op med Neo, vi går ned for at spise og jeg kigger lige ind til Ozzie, hans øje er så hævet han ikke kan se ud af det! 🙁 jeg ringer til Abild dyreklinik, hvor jeg finder ud af de har lukket hele weekenden 🙁 !!!!
jeg måtte ringe til dyrlæge vagten igen, hvor jeg for fat i en rigtig sød dyrlæge fra Brørup, han har dog heller ikke den store viden om fugle, men han ville gerne kigge på ham.

Da vi kom, ind på klinikken og jeg åbner transport kassen, kigger han forsigtigt ind i den og snakker med ham, den hvæser af ham haha! seriøst det lød så sjovt!
jeg for Ozzie ud på hånden og han kigger på den, dyrlægen for endda lov at holde ham.. Det skal lige nævnes at den Grå jaco rase er meget reserveret og er IKKE vilde med fremmede mennesker.
Dyrlægen fik lov at kigge på ham og veje ham – vi kom frem til at den skulle have penicillin mod betændelse/væske ved øjet. Hvad det er kommet af er ikke til at vide.
Er virkelig positiv overrasket over besøget, Ozzie klarede det så flot! og dyrlægen var så god og rolig ved ham. Nu håber jeg bare det hjælper ham de næste par dage 🙁 se lige hans stakkels øje!
11998514_10206708339561603_1405036240_n

Jeg ringer selvfølgelig også til Abild Dyreklinik på mandag og lige følger op på ham.

Pyha det var et langt indlæg? hehe prøvede ellers at fortælle det i store træk.

ghyjhy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Og vinderen er....