Ebay Amok!

Hvad bringer fremtiden?

Hej i O’skønne mennesker.
I dag har jeg været til studievejleder samtale, i tænker nok – “Ja ja tag den nu med ro”.
Men jeg kan godt li struktur og lide at have styr på tingene, så derfor var jeg til samtale. Jeg var inde og høre nærmere om mulighederne som mediegrafiker, jeg elsker jo at arbejde med billeder, design og photoshop. Så derfor håber jeg at jeg kan finde en læreplads når jeg er færdig på barsel, jeg drømmer mig lidt ud i fremtiden, og håber på at jeg kan blive selvstændig engang, men nu skal jeg lige igang først 🙂
Jeg er allerede i god tid med at undersøge en masse, så jeg håber det giver pote. På den anden side vækker det også mere interesse hos en arbejdsskiver ikk’? altså jeg mener hvis der kom en og søgte læreplads hos mig, i god tid ville jeg også vide at personen faktisk ville det her.

Uddannelsen forgår i Kolding på Hansenberg skole, så der er stadig en masse ting der skal tilpasses.


Kørekortet!!
Jeg har ikke kørekort, så det er noget af det første jeg skal have taget, i starten af det nye år. Jeg har altid brugt offentlig transport, det har jeg ikke haft noget imod men eftersom den lille snart skal komme, ville det være rart at kunne komme selv rundt. Jeg begynder også at syntes det er træls/synd, at jeg altid skal jage med Marcus og sige “DU SKAL” køre mig der hen.
Så, så snart jeg for muligheden for at starte, så skal der drønes igennem. 🙂


Mortens aften
I går var vi hjemme ved mine forældre til mortens aften.
Det var super hyggeligt, vi fik rigtig lækker mad, som man jo altid for mortens aften 😉 Og nu glæder jeg mig bare endnu mere til jul!! elsker simpelthen den tid vi går i møde, men jeg er jo også vinterbarn 😀 Duften af vintervejr, den mørke hyggelige tid, stearinlys, hygge under tæpper/dyner. Mmhh det er lige noget for mig, det mærkeligt at sige men jeg kan dufte i vejret at det snart bliver snevejr, ved der mange der hader det. Tildels fordi man skal køre i det, men jeg syntes det så smukt og freds fyldt.  
blogg

blog blog


 I aften
Jeg skal stort set bare slappe af og redigere en masse billeder.

Det hober sig pludselig op, hehe. Ville have siddet med dem i går men fordi jeg havde det rigtig skidt, så havde jeg slet ikke overskud til det.
Håber i for en god aften – lovers!
DSC06605

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ebay Amok!