Hun sagde ja

Det for vildt!

Hej Alle!
Jeg bliver lige nød til at lave et lyn indlæg.

Tænk at på mandag er det 4 måneder siden jeg fik Neo! det for vildt og tænke på, tiden går bare så stærkt.
:”Sænk farten lille skat mor kan ikke følge med!”

Nej det jeg enlig ville skrive var, jeg sad på Bloglovin  (i kan også følge mig her)og kiggede de andres forskellige indslag

Jeg følger mange og en af dem er bl.a. Sarah Louise
I kan også følge hende //her//

Jeg ser hendes indlæg med –
“Mit kejsersnit LIVE”

Jeg klikker, fordi jeg skal da lige ind og læse, nederst inden slut, ligger der en video, hvor man kan se alt og jeg mener ALT!
Jeg syntes et eller andet sted det var vildt og se og tildels også ret skrammende, fordi jeg selv har været igennem det, det giver da lidt et sug i maven og man tænker “What har de gjort det ved mig!!??”
Det er lidt vildt at “Være med tæt på” på den anden side og se hvordan det enlig forgår, det ser voldsomt ud. Tror måske ikke lige de har revet sådan i mig, men de har alligevel gjort det samme.
Syntes lige jeg ville dele det, fordi jeg syntes det er spcielt, klamt, smukt og skræmmende at man kan i dag er i stand til at kunne sprætte kvinders maver op og hive et lille fantastisk menneske ud som kvinder/JEG! har skabt uden at man går hen og forbløder/dør mildes sagt.

ADVARSEL! STÆRK VIDEO.
Så hvis i vil se den, så tjek den ud her, men vær forberedt på den er uden filter, til dem der har sarte sjæle 😉

Ny logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hun sagde ja