My days

SÅ KLAR!

Hello folkens

Puha syntes da godt nok, at der har været meget at se til denne uge.
Men nu! er vi så småt ved at være klar.
Neglene er ordnet, håret er farvet, tøjet er fundet frem, tingene til festsalen er pakket. Nu mangler jeg bare at bage og lave nogle små sukker-poser 😉
I morgen henter vi nøglen og tager over for at pynte op, vi skal nemlig til fødselsdag på lørdag hos min farfar, så vi har ikke tid til det der.

11081558_10205321492851302_1238802317_n

Dåbskjolen er en der er gået i arv, fra Marcus’s side. Det er faktisk hans mormor der har strikket kjolen og båndet er så gammelt, at det er det samme bånd som Marcus havde på da han blev døbt.
Der er graverede navne i og det næste navn der skal stå på underkjolen er vores søns.

Vi glæder os!

Jeg var med min søster på stranden for at hente nogle sten til bordpynt, ja ja bare vent og se det bliver fint 😉 det var dejligt og have hundene med og så lige nyde lidt frisk luft, selv om jeg er halv syg baah…
OH SNAP!
Vi har hundene fri, så de kunne løbe og lege. Der var ingen omkring os, men længere nede går der en dame med 2 hunde en lille hund og en stor hund, den lille hund har hun i snor, men den store hun fri. De var jo langt væk så vi bed ikke mærke i det, men efter hånden som vi kigger igen kommer de tættere på og pludselig står der en kæmpe hund med rejste hår hele vejen ned af nakken, min søster nåede og advare inden den kom for tæt på, så vi kunne få vores i snor.
Den begynder og knurre af os og maley (min hund) knurre igen, hende damen går bare og snakker i telefon og sagde ikke en skid til hendes hund, hun var alligevel også et godt stykke væk.
Vi for jaget hunden væk og begynder at gå op af for at lede efter de sten, pludselig kommer hunden igen! damen går bare med ryggen til og snakker videre i mobil…
Det gør mig så sur! Tænk hvis den gik til angreb?? den var jo sur, arrghh!!! hvis folk ikke kan holde styr på deres hund så skal de have snor på dem.
Jeg ved hvis min ikke havde snor på så var den gået imod den og sikket kommet op at slås. Maley gider ikke snakke med hunde han ikke kender og i det hun ikke kan holde styr på hendes hund og bare løber rundt det er sku ikke i orden!
det giver knups, jeg er bare glad for der ikke skete noget.

photo.php

når når, jamen jeg vil da glæde mig til at vise jer hvordan dagen gik på søndag 🙂

Ny logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

My days