it's a girl!

Jeg skal opereres!

Hey Guys
Jeg beklager, at bloggen har været død her på det sidste! … og ja det siger jeg jo tit efter hånden, men igen jeg beklager!

Jeg synes der har været en del stress omkring mig, og har knap nok haft min computer tændt.

Men når.. altså.
Jeg var ved lægen i mandags med Neo, fordi han har fået mellemøres betændelse, GREAT! heldigvis har han ikke været umulig, han har stort set bare været ked af det når jeg lagde ham ned og det er jo forstligt, det trykker jo på ørerne.
Samtidig var jeg også inde og forklare min læge, at jeg har to knuder i mit hoved. Hvilket jeg har haft i nogle år nu, men de er ligesom vokset og de er i vejen hvis jeg redder mit hår, eller ligger op af noget. Det underlige ved det hele er at, de nogle dage er store og bare gør ondt når jeg rør ved dem, andre dagen kan man næsten ikke mærke dem.. hmm rimelig wierd..
Men ja lægen kigger på dem og mener det er fedt knuder.. AD! det lyder så ulækkert! jeg har fedt i hovedet, ej nej nej nej! føler jeg er klam 🙁
det da heldigvis ikke noget der smitter, og åbenbart meget naturlig at få.

Jeg spørg lægen, de tager vel bare en nål og suger det ud?
hvorefter han svare: Nej, de skal jo have hele sækken med ud, ellers kommer det bare igen.
(Forstil jer lige mig tabe kæben?)
Når jamen hvad gør de så?
Ja de lokal bedøver området, BARBER et stykke af mit HÅR AF!! mit hår!?? 🙁
skære hul med en skalpel og tager det ud og syger sammen..

Puha.. det må jo gøres, eftersom det andet er træls, man kan jo ikke undgå at ramme dem når man redder hår og det gør man jo hver dag.

Så opfølgnings indlæg kommer, når jeg har fået det gjort.

Ny logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

it's a girl!