Hvad bringer fremtiden?

Det Brændte i hvert fald på.

Hej allesammen
I dag har jeg hygget mig rigtig meget med min mor og storesøster (Maria), det sker ikke så tit, min mor er en travl kvinde, så jeg nyder når hun endelig har tid til at hygge sig med os.
Vi var en tur inde i gågaden og kigge lidt, jeg fik købt en vest og et par jogging bukser, det er jo skide svært og lade være med at købe tøj, når jeg ved at jeg ikke kan passe det om et par uger.
Når jeg har født og jeg nogenlunde har fået min krop tilbage, skal jeg ud og shoppe!
ALT frister
, så jeg må bare bide det i mig lidt i nu.


Da vi kom hjem fra byen, spiste vi frokost sammen og så smuttede Maria og jeg hjem til mig. Vi havde aftalt vi skulle slænge os lidt, afprøve at lave brændte mandler og lave karamel. Vi kunne desværre ikke finde noget glykose nogen steder, så vi besluttede os for at lave det i morgen. Brændte mandler kunne vi derimod godt lave, jeg gik i gang med at smække noget sukker, vand og mandler på panden, fulgte opskriften som den var, men af en eller anden grund lignede de ikke dem på billedet i opskriften. mandlerDe smagte som brændte mandler nu smager, men det var jo en værre sukkermasse som vi ikke kunne skille ad, så i morgen prøver vi en ny opskrift og ser om det lykkes. 🙂 mandler 2


Nu vil jeg sætte mig til at redigere de sidste billeder for denne stund, det vare nok lidt tid inden jeg liner udstyret op igen. 🙂
men i skal da ikke snydes for at se resultaterne og så snart jeg for tiden til det, så går jeg i gang igen.
God aften peeps!

DSC06605

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvad bringer fremtiden?