Forandring fryder.

Jeg må sige stop.

Hej alle sammen. 🙂
Det lang tid tiden jeg har været aktiv på bloggen med nogle ordenlig indlæg.
Efter jeg har fået arbejde, har jeg for meget at se til og her kommer en lille overraskelse… bum, bum, bum….!!! Jeg starter på kørekort på tirsdag 😀 og jeg glæder mig!!! jeg er en smule nervøs men jeg glæder mig. Nu blev det endelig min tur, jeg kan mærke, at nu er det tid. Jeg er så træt af at skal køres rundt og bede folk være min chauffør. Hvilket bringer mig til… Jeg holder en pause med at blogge.

Jeg synes det på tide at tage en lille pause, eftersom jeg har så travlt med arbejde, kørekort og mit foto fylder også rigtig meget, jeg har fået sindsygt mange billeder lige pludselig 😀 det godt! elsker at udvige…

Nu mangler vi bare at få opgraderet vores lejlighed 😉 haha.. når når det kommer nok.

Jeg vil sige tak til jer som læser med, og så også sige at jeg vender tilbage igen 😉
ghyjhy

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forandring fryder.