En lille update...

Jeg er blevet påkørt.

Hej alle sammen.

Der var nok sådan en dag, hvor man skulle være blevet i sin seng.
I morges da jeg skulle på arbejde, køre jeg på en trafikeret vej (ved en handelskole + børnehave) Folk skal jo til, det klart… Enten tænker bilisterne – Vi kan godt lige nå det, ellers så er der så meget trafik at man bliver overset.

Når.. Men jeg køre på den vej hvor der kommer to veje til højre hvor folk skal ind. Jeg kommer tæt på den første og en kæk fyr (læser lige hans tanker)  “det kan jeg sku godt lige nå”  Uhh! heldigvis kunne jeg lige nå at bremse og tænker bare IDIOT!
Så kommer jeg hen af til børnehaven og bum! ind svinger en mor, der skal ind med sine børn. Jeg kunne ikke nå at bremse og knalder lige ind i siden på bilen, flyver halv hen over og ned på jorden… Jeg går i chok og råber:” HVAD FANDEN LAVER DU!? DET DIG DER SKAL HOLDE TILBAGE FOR MIG!” Hun kommer ud af bilen og råber UNDSKYLD UNDSKYLD UNDSKYLD jeg så dig slet ikke!
Jeg slog mig heldigvis ikke så slemt, jeg var bare rigtig chokket. Der kom en sød dame og hjalp med lige at holde overblik og det vidste sig hun var sygeplejeske. Så hun fik mig beroliget og jeg fik hende der påkørte mig nummer.

Jeg blev sendt hjem fra arbejde fordi jeg ikke kunne koncentrere mig og fordi jeg stadig var rystet. Da jeg kom hjem, skrev jeg til hende og undskyldte overfor hende fordi jeg råbte af hende. Det skulle jeg ikke tænke på – men nu står min knallert så og skal laves igen, så den er blevet kørt på værksted. For det ikke skal være løgn og sur røv… Så havde jeg lige fået den hjem igår fra værksted fordi den var gået i stykker! så det dejligt! nu kan jeg ikke komme ud og køre i hvert fald en uge mere SUK….

12834904_10207773666754117_1100043663_n

Er da glad for, jeg fik en god snak med hende og at vi begge ikke kom mere tilskade. 🙂

ghyjhy

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En lille update...