Måske derfor jeg er sådan?

En lille update…

Hej i kære trofaste følgere 🙂

I for lige en lille opdate på mit liv pt… Tjo, der sker ikke noget spændene lige nu, ikke andet end jeg arbejder, spiser, sover og træner. Jeg er begyndt og træne og prøver så vidt mulig at holde det ved lige.. 🙂

Jeg har holdt pause med at wrappe, men den sidste måned har været seriøs. Det skal lige siges jeg har trænet 3 gange i ugen ved siden af. Det kommer lige så stille, jeg må godt være lidt stolt af mig selv 🙂 !!! Jeg har altid haft en oppustet mave og jeg synes lige så stille det går frem af, jeg kan også godt mærke jeg er blevet gladere.

1 wrap forra

1 Wrap

Det skønt at se der sker noget 🙂 YAII Mere af det 😀

 

Når så lige en lille opdate på Neo efter hans indlæggelse 🙂

Han blev jo indlagt i starten af feb med Astmatisk Bronkitis og han fik maske som han skulle have medicin i. Han har forsat været på masken og nu kun efter behov.
Vi har så været til tjek på sygehuset efterfølgende og det så ud til at gå nogenlunde, han skal stadig fortsætte med masken, men vi er så blevet henvist til Øre-næse-hals lægen, hvor han skal have tjekket sine polypper. Sygeplejersken mener hans polypper er for store og at det er derfor, han har svært ved at trække vejret. Så vi napper lige kontrol på sygehuset og øre-næse-hals lægen i starten af april. Nu synes jeg også snart alt det sygdom gerne må forsvinde, han er altid så hårdt ramt! men han tager det i stiv arm! Mors lille figther ♥  

der kommer en lille update mere efter næste weekend – der skal Marcus og jeg nemlig på kæreste tur 😉 det bliver dejligt at komme lidt væk 🙂

Så ja folkens, det var lidt her fra! Forsat god aften.

ghyjhy

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Måske derfor jeg er sådan?