Gode Grin og en våd aften

Måske derfor jeg er sådan?

Godaften Alle i skønne mennesker.

Øj hvor har jeg bare haft travlt for tiden – for ikke at tale om jeg er f*** træt! ZzzzZZz
Vi har rigtig meget at lave nede på arbejdet og i morgen skal vi holde status. Det gode betaler sig i sidste ende, jeg for en fridag i næste uge 😀 YES! hehe.

Når det jeg enlig ville skrive om i aften, nu hvor jeg endelig har lidt “Anna tid” var at jeg ville snakke om min barndom.

Da jeg var ganske spæd, fandtes der ikke digital kamera, det var jo sådan et kamera hvor man skulle fremkalde film for at se de billeder der var blevet taget hehe 🙂 (føler mig gammel) haha.

Da jeg blev født, blev der jo selvfølgelig taget en masse billeder og efterfølgene, var vi på ferie i Skotland, der blev der også taget en masse billeder, men under ferien, bliver kameraet stjålet! GISP!

Så der findes ingen baby billeder af mig – eller billeder fra fødslen. Det jeg rigtig ked af, der findes få billeder af mig fra da jeg var helt lille.. B.la. det her. IMG_6779

Jeg har sat et billede af Neo med ind – ligner han sin mor? 🙂
arrg… nok mest farmand. SE LIGE HVOR LILLE HAN ER!? årrhhhhh 😀

her er jeg to år gammel

10937516_10204860694251625_378586754_n

10937269_10204860694331627_896500299_n

Der er selvfølgelig flere billeder i et album, bare ikke fra da jeg var helt baby 🙁

Jeg tror at det er derfor jeg er så meget fotofreak og at det derfor jeg tager så mange billeder af Neo og laver scrapbog og fotoalbummer. Neo skal kunne se hvor SØD! han så ud som lille og se alt det ballade han har lavet! det guld værd og fange på billeder haha! årh ha altså..
Jeg vil bare ikke have han ikke har noget at se tilbage på, fordi det har jeg ikke og det jeg jeg rigtig ked af. Noget er at høre historie, andet er at se det.
Min søn skal ikke i glemmebogen! han skal have det hele og en masse billeder til 😀

OG nu vil jeg se familien fra bryggen, mens jeg sautere billeder, for hvad for nogle jeg skal tag i hvilke weekender og finde ud af hvornår vi skal på weekend tur og alt mulig! årh ja har en masse spændene i vente at fortælle.. men lige nu arbejde…. God aften 😀

ghyjhy

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Gode Grin og en våd aften