SUREPRISE! Jeg er tilbage.

Wrap Wrap

Hey Skønheder <3

Jeg har været i gang med it works wrap fra Michelle Kjær i kan finde hende her //HER//
og der er resultater så det batter 😀

MEN…. Må indrømme, jeg har været lidt sløset – jeg nåde at have 3 på i første omgang, fik dog ikke det sidste billede taget 🙁  men når..

Jeg har ikke fået wrappet i 2 – 3 uger, fordi jeg fik arbejde, så jeg var så træt når jeg kom hjem og den skulle gerne side på i et par timer, så vil gerne sætte den på i ordenlig tid – det skal så lige siges at jeg er begyndt i fitness også, så har da været af sted for at lave noget 😉 + jeg render frem og tilbage på arbejdet..

Arbejdet: Jeg ved godt det ikke var det jeg skulle skrive om, men bliver lige nød til at prale lidt 😀 er SÅ! glad for at være der nede, de er virkelig søde og føler mig så godt tilpas, tror aldrig jeg har været på sådan en god arbejdsplads. Chefen er så sød og vi joker det vildt rart at man faktisk kan være sig selv og man ikke skal være bange for at få skæld ud. Jeg står ude på lageret og pakker pakker og hjælper dem inde på værkstedet og jeg har endnu ikke lavet nogen “STOR” fejl 7-9-13… men altså jeg mener, jeg har ikke følt mig nedværdig eller tænkt fuck jeg kan ikke finde ud af noget som helst. JEG ER MIG – og de acceptere mig, det er så rart!  Når nu kommer vi til “prale” delen 😀 haha! Jeg er også deres fotograf der nede – det er VILDT FEDT! at have sin hobby med indover, jeg går (når der er tid) og tager billeder af deres produkter og de skal så på deres hjemmeside. Mandag skal jeg med ud og tag billeder af en Klovbeskæring og så tage billeder af cheferne 😀 Iiibb!!! Billedet skal i avisen – hvor sejt er det lige!??? 😀

Når tilbage til wrap!

Her er billeder – uden filter eller photohop.

1 Wrap2 wrap

Det sidste billede nåede jeg ikke tag 🙁
kan i se forskel fra start til slut ?

1 Wrap

Det går frem af – og ja sidder faktisk også med en på lige nu 🙂
I for slutresultatet at se når min periode er slut. i slutningen af Marts.

ghyjhy

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SUREPRISE! Jeg er tilbage.