Hils på Ella

Heya Sverige!

Hey Allihoppa!
Så er jeg tilbage på bloggen, efter en fantastisk oplevelse i det svenske.
Jeg har aldrig været i Sverige før, så jeg var virkelig spændt på turen. Jeg kan da fortælle at jeg ikke er blevet skuffet! Hold nu op en natur, det er virkelig smukt.
Svenskerne var virkelig flinke, man må da også sige de har deres egen måde at gøre/være på.
Vi havde lånt min storesøsters, kærestes, forældres, sommerhus hehe. 🙂
“In middle of no were” Der var virkelig ikke andet der ude, end skov og en vej.

Se lige naturen! og farverne!

DSC02686

DSC02542

DSC02658

DSC02558

DSC02619

DSC02726

DSC02662

DSC02654

DSC02566

DSC02513

DSC02698

Så smukt! jeg vil af sted igen!
vi var min familie af sted, Marcus skulle arbejde så jeg var af sted uden ham 🙁 det var underligt, vi har ikke været fra hinanden i så mange dage, i flere år. Vi klarede det dog 😉

Vi var tager der op pga. Morten (min søsters kæreste) & min far skulle jage, elge sæsonen gik ind om mandagen.
Så de skulle jo se om de kunne skyde en elg. Søndag skød min far en råbuk, det var den største der var blevet skudt der over i “bukkesæsonen” i år. Samme dag så de to elge! men de måtte ikke skyde på dem, eftersom sæsonen ikke var gået ind 🙁 det kan give fængselsstraf  FY FY.
Desværre så de eller skød de ikke nogen elg, jeg er skuffet 🙁 hehe.

DSC02703

Mandag aften, vi sad ved bordet og spillede, tror klokken var 8. Bankede det på døren! vi kiggede alle sammen på hinanden UHHHH…. Morten gik ud for at åbne. To små thailænder stod ude på trappen, de var farede vild. De kunne thailandsk, gebrokken svensk INGEN engelsk, meget besynderligt.. de ville gerne indenfor, men det fik de ikke lov til.
De havde været ude og cykle i skoven, stilet cyklerne og var faret vild. Husk lige vi var i “middle of no were” sommerhuset var nærmest gemt bag træerne, så det var svært at se.
Med mindre man kom fra vejen til venstre og det var længere nede fra skoven.
De påstod de var gået 30 km. altså inde fra byen (UDDEVALLA) Når de ville så have min far skulle køre dem hjem, “we have money” som de sagde, men det ville min mor ikke have han gjorde alene, Morten og min bror skulle køre med. Da de var på vej ned til bilen, så fik hun pludselig fat i hendes datter og de kom og hentet dem om 5 min.
5min. senere kom der en bil med nærmest 8 mennesker i, de blev hentet og kørte igen, en meget mystisk hændelse, de kørte forbi huset 2 gange, men ud over det skete der ikke mere. De skulle heller ikke lægge sig ud med 3 jæger i huset 😉 haha.

ALT I ALT en super fed tur!

ghyjhy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hils på Ella