Forglem mig ej..

#TBT Summer 2014

IMG_5506

HellUU ♥

Jeg håber i alle nyder sommeren?

Det gør jeg i hvert fald, Men jeg drømmer mig også lidt tilbage til sidste år. Selvom jeg havde halv stor mave på, så nød jeg ferien i Tyrkiet med vores vennepar. Skønt vejr! hele ferien igennem, jeg vil så gerne af sted igen, men det må vente til næste år.. forhåbentligt.

Vi lå og dasede ved poolen og var nede i Basaren om aftenen, det var alt for varmt til at være nogle steder om dagen og det var også okay med os, så fik vi slappet af ingen stress, REN AFSLAPPER FERIE.

IMG_5504

IMGA0142

IMGA0141

IMG_0960

Haha 😛
Jeg har aldrig prøvet at være i Tyrkiet før, men jeg er blevet bidt af det! Hold nu op et skønt sted at være! vi var der nede i 14 dage. Det var bestemt ikke for længe, og dog måske fordi man savnede sine små dyr her hjemme, men ellers kunne jeg godt være blevet lidt længere!
Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg skal der ned.

Marcus gider nok ikke haha… han syntes jeg var dyr at have med 😉 men de havde jo så mange fine smykker, dem var jeg jo nød til at eje!
Jeg fik også special lavet den smukkeste månestensring med diamanter, helt unikt og kun en jeg har 😀 hehe. Jeg bruger den kun til pænt brug da den er meget dyr. 🙂
du kan se den på Instagram her. Månestenring

IMG_5507

IMG_5522

IMG_5637

IMG_5498

Skøn veninde ♥ lækker mad ♥ lækker pool ♥ Dejlig kæreste ♥
Så skøn en ferie! jeg drømmer mig tilbage og krydser finger for vi kommer af sted næste sommer!

Ny logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Forglem mig ej..