Når vejret er grå og trist - så hop under dynen og se noget Netflix

Arbejd, Arbejd…

Giver-dit-arbejde-mening

Jeg syntes der er noget at se til hele tiden, det er stort kun set om aftenen der er “Anna’tid” men ja det høre jo med til at blive forældre, det var nu bare ikke lige det jeg hentydet til. Det er min egen skyld, jeg kan jo bare lade være med at lave aftaler, men på den anden side så det også rart og have noget at lave, når de andre nu sover ZzzZzz..

Jeg har taget en del billeder her på det sidste, så det har jeg fået mine aftner til at gå med. + jeg har en video med bag om kameraet 😉 hehe.

I dag har jeg taget flere billeder og i morgen venter endnu en omgang, det er rart og komme lidt igang igen.
Så har jeg nogle gips afstøbninger som jeg skal have færdig til mandag, men det har bare været lidt svært at male dem, når vejret er så dårligt.
Håber på at få det gjort i morgen.

Jeg skal afprøve en ny dessert, så det glæder jeg mig til at vise jer. I morgen skal Marcus og jeg nemlig hygge os, med god mad. Det er rigtig laaaaang tid siden vi har haft en hyggeaften sammen, han har haft rigtig meget arbejde, så han har gået tidlig i seng næsten hver aften.
Det okay så kunne jeg få ordnet mine billeder 🙂 men glæder mig til en aften med ham i morgen.

Ny logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Når vejret er grå og trist - så hop under dynen og se noget Netflix