144 billeder

#+!???

Jeg laver lige et ekstra indlæg!
Og som et surt opstød, blev der sendt en klage til Svømmestadion Danmark.
Jeg var i svømmestadion med Marcus & Neo i dag, det var bestemt ikke nogen oplevelse ud over at se ham nyde, at han kunne plaske og spjætte i vandet.

Læs mailen jeg sendte til dem.

  • Hej svømmestadion Danmark.

    I dag har jeg været inde og svømme med min lille ny familie og det var bestemt ikke nogen oplevelse! Udover at se ham nyde vandet.. Vi vælger et familierum, hvor man skulle tro at den var familievenlig. Vi kommer ind og det ligner et gymnastik omklædning! Ingen puslebord, en 10 år gammel puslepude som vi skulle ligge på gulvet, hvor det trækker ind med iskold luft, Ingen bruser med slange som du kan varme et badekar ordentlig op! Så snart man bader barnet er det jo koldt igen. Bestemt ikke baby venlig! Ikke nok med det.. Så er der adgang, så flere personer kan benytte rummet, dog kun en famile af gangen? I har en “fin” knap som lyser grøn når der er ledig og rød når den er optaget også låser døren.. Men alligevel lykkes det os at få besøg af en tysk familie. Min kæreste står spitter bar i bruseren, mens jeg sidder og ammer! Hun vader frem og tilbage mens hun giver tasker og tøj til hendes mand der står med døren åben så alle kan se os! Selv om vi beder dem om at vente på at det bliver deres tur ..! Har aldrig i mit liv fortrudt så meget at have købt et 10 turs kort til jeres badeland. BYT JERES GYMNASTIK OMKLÆDNING OM MED ET FAMILIERUM.

    Hilsen Anna Jensen & den skuffede lille famile.

     Måske er det lidt i overkanten at skrive? eller hvad?
    ikke nok med at det er en dyr tur på 20 min. Så syntes jeg også at familie rummet burde være, i bedre stand. Jeg syntes personligt ikke den er egnet til spædbørn.
    Jeg elsker at være inde og svømme, selve bassinerne er jo super fine, men det dælme en OMMER! mht. omklædningsrummene.
    Ny logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

144 billeder