Vente Vente...

Glem ikke at se dig tilbage..

images“Se dig ikke tilbage, du skal alligevel ikke den vej”
Hvis man ikke så sig tilbage engang i mellem, så ville man jo aldrig huske på hvor man er nået til?
Jeg tænker meget om aftenen inden jeg falder i søvn, tankerne flyver rundt i mit hoved.
Det er lige fra “har jeg husket at låse døren? til hvor er jeg henne om et år?”
Man kan vel også se livet som et skakspil, der starter om og om igen, vinder du ikke denne runde, vinder du måske den næste. Hvert træk du beslutter dig at tag har en mening, alt hvad vi gør i vores liv er ikke tilfældigt, det ligger bare dybt i vores underbevidsthed, så det føles som en tilfældighed.
Livet er et mysterium!
Jeg kan godt li at tænke på hvad for nogle træk jeg tager/skal tag, og hvad konsekvenser det har. Hvis ikke jeg havde taget 10 klasse, havde jeg ikke mødt Marcus, havde vi ikke holdt en pause, var vi nok ikke fundet sammen igen? og så var jeg nok ikke gravid og havde alt det jeg har i dag.
Jeg er taknemmelig for alt det jeg har, alle kan vidst skrive under på at de har haft store bump på deres vej, det har jeg i hvert fald, men jeg har også fundet en måde at komme op på igen.
Mor siger: “der findes en løsning på alt, noget tager bare længere tid at løse”
Mor har altid ret 😉 og jeg har altid fundet en løsning på mine problemer.


Tænk over hvad du har og hvor du er nået til.
alt igennem din rejse har været det værd, os selv om man fortryder. Så mange mennesker har travlt, de når slet ikke at se alt det der kommer til dem.
Jeg kan selv have travlt, og nogle gange når man er sammen med folk, kan jeg være der men enlig ikke være tilstede, hvis i forstår?
da jeg var lille glædet jeg mig sådan til juleaften, at få lov til at pakke gaver op og nyde familiens selvskab, Tiden gik bare ekstrem laaangsomt. I dag flyver dagene forbi, hvor bliver de af? hvad bliver der af at tag sig tid? verden er virkelig ikke hvad den har været. Jeg kan snart ikke beskrive det med ord, folk stresser af sted, i sted for at nyde livet, bare en smule…
Jeg tror faktisk først mange af os kan værdsætte livet, når man har oplevet en hændelse tæt på.
Ellers er det jo bare endnu en dag der skal overstås men hver dag er kort, så nyd den nu mens du har den, stress ned og nyd dit liv, du har kun en chance. Hvis gud er sød, giver han dig to, til at gøre den første gang rigtigt.
God weekend og nyd nu resten af dagen 🙂

Ny logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vente Vente...