Røg i køkkenet

Fristet..

shopping

Hej alle
Kender i det når man bare bliver fristet af alt?
mener virkelig ALT!
årh.. jeg er bare fristet hele tiden, men det nok fordi jeg ved jeg ikke kan få det. Så er trængen endnu større!
Jeg vil så gerne have nyt tøj, sko,tasker, smykker, fotoudstyr og meget andet, men tøjet.. jeg ved jeg kan ikke passe det om noget tid, så det er jo dumt og gå ud og købe det. Det gør det heller ikke bedre, at der er tilbud over det hele!
Jeg er virkelig nød til at overvinde min utålmodighed, jeg vil selv mene jeg er god til at være tålmodig, på nogle punkter. Så snart det handler om ting jeg vil have så vrider jeg min hjerne for næsten alt hvad jeg har, for at finde en måde at få fat i det på. Det må vel være et pigegen?
Når man ser noget der er tiltalende så er det “MOST HAVE!”
Jeg kan næsten heller ikke tillade mig at gå ud og bruge penge, nu er det jo snart jul og så skal kortet brændes af på julegaver.
Men!… Til januar så står den på den helt store shoppetur, jeg skal have tømt ud i mit skab og ind med noget nyt. Jeg har faktisk heller ikke købt nyt tøj til mig selv i længe, så jeg trænger til at få det udskiftet. 🙂

Ny logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Røg i køkkenet